İsrail’in soykırımcı saldırıları Gazze’yi yerle bir ediyor. Gazze’yle, Filistin halkıyla dayanışmak için şimdiye kadar olduğundan çok daha büyük, etkili, birleşik ve sürekli  bir mücadelenin adımlarını atmak çok önemli. Bu perspektifle 10 Kasım saat 19.30’da nasıl bir kampanya, mücadele örgütleyeceğimizi konuşmak için bir araya geliyoruz. Birlikte konuşalım, birlikte mücadele edelim. Kaybedecek tek bir saniyemiz  yok.

DSİP’in ev sahipliği yaptığı Sosyalist Tartışma etkinliklerinin İzmir ayağı bu yıl 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Toplantı dizisinin programında marksist teoriden sınıf mücadelesinin dinamiklerine, iklim krizinden heteroseksist ikili cinsiyet rejimine, göçmen karşıtlığından enternasyonal dayanışmaya çok çeşitli politik konular tartışılacak. Programın öne çıkan teması ise Türkiye Halklarının Yüzyılı.

Almanya'nın Frankfurt şehrinde geçtiğimiz 19 Temmuz'da kaybettiğimiz yoldaşımız Roni Margulies için 28 Ekim Cumartesi 13:00'da bir anma toplantısı yapılacak.

Avrupa'nın farklı ülkelerinde yaşayan yoldaşlarının organize ettiği toplantı, Türkisches Volkshaus Frankfurt e.V., Werrastrasse 29, 60486 Frankfurt/Main adresinde gerçekleştirilecek.

Anma toplantısı herkesin katılımına açıktır.

Devrimci Sosyalist İşçi Partisi (DSİP), Kadıköy'de yapılan İsrail işgalini ve saldırılarını protesto eden, Filistinlilerle dayanışma eyleminde Türkiye'nin İsrail ile tüm ilişkilerini kesmesi çağrısı yaptı.

SON SAYI