Lümpen, çeteci saldırıyı kınıyoruz

AÇIKLAMALAR
Tipografi
  • Daha Küçük Küçük Orta Büyük Daha Büyük
  • Varsayılan Helvetica Segoe Georgia Times

İzmir'de kendisini anarşist olarak adlandırdığını bildiğimiz iki kişi, bir yoldaşımızı yemek yediği lokantadan dışarıya çağırdı ve ardından birkaç kişi daha gelip tekmelerle saldırdılar.

Sivil polis yöntemleriyle arkadaşımızın koluna girip, kalabalıktan uzak bir yere sürüklemeye çalışan bu lümpen, çeteci ekip, saldırıdan sonra hızla kaçtı.

Bu bildik bir yöntemle, çetelerin, sokak kavgacılarının, mahalle kabadayılarının tuzak kurma taktikleriyle yoldaşımıza saldıran ekibi tüm sol, sosyalist ve demokratik kamuoyuna teşhir etmek öncelikli görevimiz.

Çete yöntemleri uygulayanların demokratik kamuoyu içinde yeri yoktur.

Kendilerine İzmir Anarşi İnisiyatifi adını veren bu lümpenleri isim isim tüm kamuoyuna teşhir etmenin yanı sıra, bugüne kadar barış için, demokrasi için, Kürt sorununun çözümü için, kentsel dönüşüme, iklim değişimine karşı özgürlükler için birlikte mücadele ettiğimiz tüm toplumsal muhalefet güçlerinin, çeteci yöntemler izleyen, çatışmadan medet uman, sekter dünyalarında kabadayılık yapmayı muhalif olmakla karıştıran bu şahıslara karşı tutum almaya çağırıyoruz.

DSİP İzmir İl Örgütü

SON SAYI