Basın açıklaması: Balyoz darbe planı aklanamaz, 13 Ekim Cumartesi, 13:30, Galatasaray Meydanı

ETKİNLİKLER
Tipografi
  • Daha Küçük Küçük Orta Büyük Daha Büyük
  • Varsayılan Helvetica Segoe Georgia Times

Balyoz darbe planı davasının 325 darbecinin mahkum edilmesiyle sonuçlanmasıyla Ergenekon ile başlayan yarılma devam etti. Ezgi Başarangiller Balyoz davası sonucunu da, dava sürecinde olduğu gibi, karalamaya, davayı sahte ilan etmeye çalıştılar. Bizler, partimizin de en temel omurgasını oluşturduğu, Darbelere Karşı 70 Milyon Adım Koalisyonu olarak, Balyoz darbe planı ortaya çıktığında derhal suç duyurusunda bulunmuş, yargılama sürecinin başlamasını sağlamıştık.

Balyoz davasını "sahte" ilan edenler şimdi de karalama kampanyasıyla davanın Yargıtay sürecini ve hatta diğer davaların sonuçlarını etkilemeye çalışıyorlar. Bizler de, ilk olarak suç duyurusunda bulunanlarla beraber bir basın açıklaması yaparak Yargıtay sürecinin de takipçisi olacağımızı ilan edeceğiz.

Bu amaçla, Darbelere Karşı 70 Milyon Adım Koalisyonu olarak, 13 Ekim Cumartesi günü, saat 13:30'da, İstanbul-Galatasaray Meydanı'nda "BALYOZ DARBE PLANI AKLANAMAZ" sloganıyla bir basın açıklaması düzenleyeceğiz. Sizleri de bekleriz...

 

SON SAYI